Kropsbehandling

Oplever du mange spændinger i kroppen? Oplever du gentagende hovedpiner eller for eksempel stivhed i nakken, tilbagevendende smerter og ømhed, der ikke vil forsvinde? Så det være en ide at modtage en kropsbehandling.

Når du er igang med et terapiforløb, kan du få lyst til at komme til at mærke dig selv endnu mere og supplere terapien med en kropsbehandling, som en metode til at få endnu bedre kontakt med din krop.

sensetik-964_small

Ved kropsbehandling arbejder jeg med åndedrættet kombineret med massage, udspænding og stræk for at skabe kontakt til kroppen. Det er en metode, hvor jeg kombinerer fysioterapeutiske teknikker og psykoterapeutiske teknikker for at arbejde med vejrtrækningsmønstre, spændingsmønstre og vaner.

Jeg går ind i nogle af de primære lukningssteder, hvor man tit holder på sig selv. Det kan være bryst, nakke eller skulderområdet, eller et andet sted som er helt specifikt for dig.

En kropsbehandling kan fint kombineres med et terapeutisk forløb i psykoterapi.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>