Om Anne Hansen

anne2

Min hjemmeside hedder virkli.dk, fordi jeg har erfaret Рi min egen terapi gennem mange ̴r og i samarbejdet med mine klienter Рat n̴r alt kommer til alt, s̴ handler terapi om at komme i kontakt med virkeligheden gennem at komme i kontakt med sig selv.

Jeg er født i 1966 på Amager og er vokset op i St. Magleby. Jeg har boet hele mit liv på Amager.

Oprindeligt er jeg fysioterapeut. Siden  har taget den 4-årige terapeutuddannelse under Sensetik-instituttetet og er certificeret som sensetikterapeut.  Senesetikterapi er en kropsterapiform, som du kan læse mere om her.

Omsorg for andre og at arbejde med mennesker har altid været et fast omdrejningspunkt i mit arbejdsliv. Jeg har arbejdet i børnehave, med sindslidende, på plejehjem og med synshandicappede.

I min praksis har jeg mange klienter med handicaps og kroniske lidelser og jeg har en stor viden om netop det. Jeg er selv blevet blind for nogle år siden.

Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>